SBB2



Bara för någon dag senast kom telegram att hela röran om insiderhandel handlade inte ens om Batljan utan om tre daytraders som verkade ha bra timing..


“Det ska enbart handla om att en day-tradertrio "verkade ha haft väldigt god tajming" och dessutom bekräftade kopplingar till flera av de som var inblandade dels i egna affärsförhandlingar och i förhandlingarna om SBB-budet på Hemfosa.”


Det återstår att se huruvida det här slår på SBB om vi drar upp till 20-25 kr som innan tramset. Det verkar än så länge som ett bra val att öka så mycket jag kunde när kursen var på 11 kr. Beroende på hur man räknar ligger jag antagligen fortfarande back på hela SBB. Så länge som människor har något innanför pannbenet så är jag ganska trygg med SBB. Deras rykte ska inte ha förstörts och Batljan borde kunna fortsätta med sina galenskaper.


Det är inte omöjligt att vissa inte bryr sig om fakta och tycker de borde straffas även om de släpps från alla misstankar. Om det händer kommer SBB få lite jobbigare att utföra köp och försäljning då SBB fortfarande är associerat med Batljan.


Antar att SBB kommer att flyga upp nu på onsdag då åklagaren kommer meddela om han är skyldig eller ej.

Comments

Popular posts from this blog

2020

Köpt Hus